Afgelopen zaterdag 7 april heeft de student company TABLER de regio finale Zuid Holland gewonnen. Met hun innovatieve en zelf ontwikkelde laptop steun hebben deze ondernemers de jury overdonderd. TABLER wordt gevormd door 6 International Business Studenten.

Deze winst betekend dat zij direct door zijn naar de halve finales op 18 mei in Amsterdam voor Student Company of the Year. 12 van de beste bedrijven uit alle regio’s zullen hier strijden om een plek in de landelijke finale. Natuurlijk hopen wij allemaal dat TABLER de finaleplek zal gaan halen.

Een eervolle vermelding is er voor de Business and Fashion company Sacchetto die in het sterke veld van 10 finalisten een mooie derde plek heeft behaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *