Fast Track at Nova College

Wat is fast-track? Iedere student studeert op zijn of haar manier en iedere student heeft bepaalde ambities. Met fast-track willen we op een meer flexibele manier aan behoeften en ambities van studenten tegemoet komen. Docenten en studenten geven hieraan vorm door hard te werken en uit te blinken. In co-creatie ontwikkelen deze twee groepen samen met ondernemers de tweetalige opleiding IVS verder.

Waarom fast-track? Fast-track is een snelle en mooie manier om je IVS MBO4 en BTEC Extended diploma te behalen. Studenten moeten harder werken, omgaan met druk en doorzettingsvermogen tonen, omdat het programma intensiever is.

Wie is een mogelijke ‘fast-tracker’? Fast tracking is bedoeld voor studenten die al wat verder zijn en bereid zijn harder te werken om te versnellen en tijd te besparen.

Hoe meld je je aan voor fast-track? In de eerste periode van jaar 1 tonen studenten aan dat ze de capaciteiten en competenties hebben om in aanmerking te komen voor dit traject. We verwachten dat deze studenten gemiddeld hoger dan een 7,5 scoren. Dit is nodig om een goede basis te hebben voor het intensieve programma.

Meer weten: Johan Sloesen [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *