Zadkine start nieuwe opleiding in september 2018

Met deze nieuwe opleiding word je opgeleid tot managementassistent voor bedrijven met een internationale klantenkring. Je kunt de opleiding volgen op locatie Benthemplein 15 in Rotterdam Centrum.
Het beroep
Als International Management Assistant kun je werken in alle bedrijven met een internationale klantenkring. Je werkt als ondersteuner van het management en krijgt veel te maken met buitenlandse relaties van het bedrijf.
Het beroep managementassistent heeft de afgelopen jaren een enorme verandering ondergaan. Van een functie voornamelijk op kantoor met een vaste werkplek is het beroep veranderd in een Management Assistant die op de werkplek, op afstand en in het internationale bedrijfsleven deadlines bewaakt, meedenkt, projecten coördineert, professionele telefoongesprekken voert en zakelijke bijeenkomsten organiseert. Een managementassistent/directiesecretaresse werkt zelfstandig en op organisatieniveau. Dit betekent dat je initiatief toont, plant, coördineert en je eigen werkzaamheden organiseert. Je stelt prioriteiten en geeft leiding.
De opleiding

Tijdens de opleiding International Management Assistant leer je zakelijk omgaan en werken met internationale klanten en contacten. Een groot gedeelte van de lessen is in het Engels en 50% van de tijd op school wordt in het Engels gecommuniceerd. De kern van de opleiding bestaat uit training in het voorbereiden en geven van professionele presentaties, het organiseren van bedrijfsevents en het communiceren met buitenlandse klanten.

Als je de tweetalige opleiding International Management Assistant succesvol hebt afgerond, beschik je over een Nederlands en Engels diploma:

  • Het door de Engelse onderwijsorganisatie Edexcel geëxamineerde BTEC Diploma Management Assistant. Hiermee kun je bijvoorbeeld werken of studeren in het Verenigd Koninkrijk en andere Engelssprekende landen. Het diploma is erkend in 120 landen.
  • Het Nederlandse mbo-diploma Managementassistent/directiesecretaresse niveau 4.

Delen via:

FacebookTwitterLinkedInEmail this pagePrint this page