Nova College

Nova College

Op het Nova College leer je meer dan alleen een beroep. Het Nova College geeft ook aandacht en zorgt dat je je thuis voelt. Ze geven je een plek waar het veilig is en waar, net als thuis, duidelijke regels gelden. Het Nova College wil dat je groeit en je ontwikkelt, zelfvertrouwen krijgt, zelfstandig wordt, jezelf leert kennen. Dat jij je niet alleen de kennis en kunde van het beroep eigen maakt, maar ook de juiste mentaliteit en houding ontwikkelt en begrijpt wat de samenleving van je verwacht.

Je voelt je gelukkig als je iets doet waar je goed in bent. Als je talenten tot hun recht komen. Wat die talenten ook zijn. Dansen of een muur metselen. Een schip besturen of evenementen organiseren. Op zo’n moment ben je in je element. Het Nova College helpt je dat talent verder te ontwikkelen. Een echte vakvrouw of vakman te worden.

Alleen een beroep leren is niet genoeg. Je leert je bij het Nova College ook ontplooien als mens, in een prettige en veilige plek. Een plek waar je fouten mag maken. Omdat je daar ook van leert. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Want we willen dat je niet alleen slaagt in je werk, maar ook in je leven. Want dan word je pas echt gelukkig. Groeien staat voorop bij het Nova College. Ze passen nieuwe inzichten in didactiek, communicatie en technologie toe in ons onderwijs en kiezen voor persoonlijke begeleiding. Zo zorgt het Nova College voor onderwijs van goede kwaliteit dat optimaal aansluit bij de beroepspraktijk.

Het Nova College biedt de volgende opleidingen aan met BTEC diploma: