Groenhorst

Groenhorst college

Groenhorst is een veelzijdige opleider in het groene mbo. Je kunt hierbij denken aan plantenteelt, veehouderij, voeding, natuur en leefomgeving, outdoor adventure, dierverzorging, toegepaste biologie, bloembinden, paard en styling & design. 

Groenhorst is onderdeel van de Aeres Groep, waar ze al 10 jaar samenwerken met andere onderwijs- en kennisinstellingen in vmbo, mbo, hbo en commerciële trainingen. Groenhorst staat voor de groene en lerende mens. Wat de Aeres Groep als geheel drijft is de maatschappelijke opdracht om mensen te ondersteunen bij hun ontwikkeling tot wereldburger en ondernemend professional. De slogan van Groenhorst is: laat je invloed groeien. Jij leert wat nodig is om in een steeds veranderende wereld met je vakkennis de juiste keuzes te maken. Daardoor wordt jouw deskundigheid steeds meer gewaardeerd en groeit je invloed.

Als jouw hart ligt bij dieren, planten, food en als je dat wilt terugvinden in de opleiding die je doet, dan is Groenhorst mogelijk de school voor jou. Groenhorst staat voor kleinschaligheid en kwaliteit. 

 

Groenhorst is gecertificeerd voor BTEC onderwijs.

Het BTEC cursusaanbod is momenteel onbekend, neem contact op met de school voor de mogelijkheden.