ID College - Leidschendam

Op deze MBO 4 opleiding word je opgeleid tot Junior Accountmanager. Als junior accountmanager bij een internationale organisatie heb je veel contact met klanten in binnen- en buitenland. Je belt en mailt dagelijks met hen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van producten of diensten. Je houdt de internationale markt goed in de gaten en spoort wereldwijd nieuwe ontwikkelingen op.

Aangezien een tevreden klant de sleutel tot succes is, is het voor jou de uitdaging om aan een langdurige relatie met de klant op te bouwen. Die klant kan in Nederland zitten, maar ook in China of Brazilië. Voor jou is dat geen probleem aangezien je net zo gemakkelijk Engels als Nederlands spreekt.

Op deze tweetalige opleiding leer je commercieel te denken en dus te verkopen. Maar daarnaast leer je ook om zelfstandig zaken te doen en relaties te onderhouden, om zo je eigen verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken. Je ontwikkelt je probleemoplossend vermogen,  je creativiteit en kunt zowel individueel als in teamverband uitstekend functioneren. Tijdens je opleiding ga je voor een stage naar het buitenland. Het is belangrijk dat je bij deze opleiding zelf aangeeft wat je graag wilt leren, zo geef je jouw eigen leerproces vorm. Wat je gedaan en geleerd hebt, leg je vast in een portfolio.

id college-junior accountmanager