Zadkine - Rotterdam

Op de MBO 4 opleiding Business and Fashion word je opgeleid tot manager bij internationale modeketens. Het is een handelsopleiding in de wereld van fashion waarbij de nadruk ligt op economische vakken en Engelse taal. Daarnaast ga je creatief aan de slag, want daar begint fashion doorgaans mee. Je krijgt les in tekentechnieken en werkt met naai apparatuur. Alles wat je maakt, verzamel je in een persoonlijk portfolio dat het bewijs vormt van alles wat je geleerd hebt.

De mode opleiding Business and Fashion leidt je op voor een baan bij internationale modeketens in binnen- en buitenland. De opleiding richt zich op studenten die hun internationale interesse en taalvaardigheden willen koppelen aan een goede economische opleiding, waarbij de nadruk ligt op de mode-industrie.

Met de diploma’s van de mode opleiding Business and Fashion kun je solliciteren naar een uitdagende baan op middenkaderniveau bij internationaal opererende bedrijven. Denk aan een commerciële functie in de fashionbranche, bijvoorbeeld in de richting marketing, sales of evenementenorganisatie.

zadkine - business and fashion