Opleidingen met een BTEC traject

Bekijk hieronder welke specifieke BTEC opleidingen er worden aangeboden. De BTEC opleidingen die er zijn kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo zijn er opleidingen gericht op International Business, Hospitality, Fashion en Marketing.

NOVA College - BTEC opleidingen

Nova College

Haarlem

Op de opleiding Marketing Medewerker word je opgeleid tot medewerker marketing en communicatie. In dit beroep zet jij je creativiteit en gevoel voor organiseren in voor de uitstraling en promotie van het bedrijf waar je werkt. Ook bepaal je de positionering, onderzoek je de markt, houd je trends in de markt in de gaten, doe je analyses en verwerk je de informatie voor het management.


Bekijk de opleiding

Op deze opleiding word je opgeleid tot junior accountmanager. Je leert contacten te leggen met bestaande en nieuwe klanten en dit contact met een commercieel oogpunt te benaderen. Luisteren en je inleven in de wensen van de klant, vraagstukken analyseren en problemen oplossen, representatief optreden, onderhandelen, klanten enthousiast maken voor een product en/of dienst zijn belangrijke vaardigheden.


Bekijk de opleiding

Rijn IJssel - BTEC opleidingen

Rijn IJssel

Arnhem

Op de opleiding International Business en Marketing word je opgeleid tot medewerker marketing en communicatie. Je leert internationaal zaken doen en wat de juiste marktstrategieën zijn om je klant te bereiken én deze de juiste service te verlenen. Ook leer je om in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van klanten.
Bekijk de opleiding

MboRijnland

Leidschendam

Op deze opleiding word je opgeleid tot Junior Accountmanager. Als junior accountmanager bij een internationale organisatie heb je veel contact met klanten in het binnen- en buitenland. Je belt en mailt dagelijks met hen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van producten of diensten. Je houdt de internationale markt goed in de gaten en spoort wereldwijd nieuwe ontwikkelingen op.
Bekijk de opleiding
Zadkine - BTEC opleidingen

Zadkine

Rotterdam

De opleiding International Business Studies leidt je op om te werken met internationale klanten. Je leert hoe je een presentatie moet geven, een verkoopgesprek te voeren en hoe je moet onderhandelen met klanten en leveranciers. Het leren van theorie en de praktijk zijn bij deze opleiding in evenwicht, je werkt niet alleen aan praktische opdrachten maar neemt ook deel aan realistische rollenspellen.


Bekijk de opleiding

Op de opleiding Business and Fashion word je opgeleid tot manager bij internationale modeketens. Het is een handelsopleiding in de wereld van fashion waarbij de nadruk ligt op economische vakken. Daarnaast ga je creatief aan de slag, want daar begint fashion doorgaans mee. Je krijgt les in tekentechnieken en werkt met naai apparatuur.Bekijk de opleiding

ROC Amsterdam - BTEC opleidingen

ROC van Amsterdam

Amstelveen

Op de opleiding International Marketing and Communications Management word je opgeleid tot marketing- en communicatie adviseur in het management. Als adviseur ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, en hier speel je op in. Je ziet kansen en identificeert de producten die de klant nodig heeft. Op de opleiding leer je ook hoe je vervolgens deze producten kunt verkopen.

Bekijk de opleiding

Op de opleiding International accountmanagement word je opgeleid tot (internationaal) accountmanager. In je werk ben je later verantwoordelijke voor het beheer van klantaccounts, het onderhouden van lange termijn relaties en het maximaliseren van verkoopkansen. Deze tweetalige opleiding International Account Management bereidt je voor op de internationale middenmanagement posities.


Bekijk de opleiding

Op de opleiding International Business Management word je opgeleid voor een middenmanagement functie in het bedrijfsleven. Dit betekent dat de verantwoordelijkheid voor het runnen van een business unit en het handhaven van de corporate imago in jouw handen ligt. Bij het realiseren van omzetdoelstellingen, commerciële-, financiële-, logistieke taken en human resources heb jij de leiding.


Bekijk de opleiding

Lentiz - BTEC opleidingen

Lentiz

Naaldwijk

Op de opleiding Horticulture word je opgeleid tot ondernemer in de tuin(bouw) sector. De Nederlandse tuinbouwsector is wereldleider op het gebied van handel, kennis en productie. De ondernemers in Nederland hebben dan ook moderne- en high-tech bedrijven. De bedrijven worden steeds groter en complexer, waarbij de nieuwste technologie wordt toegepast en veel werk is geautomatiseerd. Hier sluit de opleiding bij aan. Bekijk de opleiding

ROC Friese Poort

Sneek

Op de opleiding International Hospitality Studies wordt je opgeleid tot horeca manager/ondernemer met kennis over en ervaringen in de internationale hospitality. De ontwikkelingen en innovaties op het gebied van internationale hospitality komen uitgebreid aan bod. Je leert leidinggeven aan personeel en zelfstandig ondernemen. Natuurlijk ga je tijdens de opleiding naar het buitenband voor een internationale stage-ervaring.

Bekijk de opleiding